Bedrijfsgegevens

Over Pot Vol Koffie
Pot Vol Koffie is een bedrijf dat vanuit passie en gedrevenheid is ontstaan en dat zich richt op de verkoop van mooie en vernieuwende koffieproducten.
Onze gegevens:
Pot Vol Koffie, onderdeel van Avanze Music
Raadhuisstraat 11
3603 AV Maarssen
Tel. 06-13392277
Email:
contact@potvolkoffie.nl
Overige gegevens:
KvK: 30277886 te Utrecht
BTW: NL1712.02.508.B01
IBAN: NL42RABO0108 5953 58
SWIFT CODE: RABONL2U
Betalen bij Pot Vol Koffie
U kunt online bestellen en betalen via iDeal / creditcard. 
Verzenden
Bij bestellingen onder de  €50,00 incl. Btw wordt €6,95 in rekening gebracht.
Bij besteding boven de €50,00 wordt het kosteloos aan huis gestuurd.
Verzending gaat via PostNL en duurt meestal 1 – 3 werkdagen nadat de bestelling compleet is afgerond.
Verdere punten kunt u terugvinden in onze algemene voorwaarden hieronder.
Afhalen
Het is ook mogelijk om uw product online te bestellen en deze vervolgens bij ons in de winkel af te halen. Vul bij afleveradres ons adres in, wij nemen vervolgens contact met u op om een datum en tijdstip voor afhalen af te spreken. 

Retourneren
Mocht het onverhoopt gebeuren dat een product niet voldoet aan uw verwachting kunt u dit uiteraard retourneren aan ons.
Hier hebben wij natuurlijk wel een paar regels voor:
Kopers die niet handelen in de uitoefening van een beroep of bedrijf kunnen de met Pot Vol Koffie gesloten overeenkomst gedurende een termijn van 14 dagen na levering zonder opgave van redenen ontbinden (graag horen we deze natuurlijk wel hiervan te kunnen leren) en het in kader va de overeenkomst geleverde product(en) in de originele verpakking, ongebruikt en ongeopend aan ons terugzenden. De klant dient dit schriftelijk (per email, per post of per fax) aan Pot Vol Koffie te melden. De klant dient het product – na overleg met Pot Vol Koffie – te sturen naar een door Pot Vol Koffie vastgesteld retouradres. De klant dient in dit geval zelf de kosten van en het risico voor verzenden te dragen. De aan ons gedane betaling van de geretourneerde producten zullen binnen 14 dagen na ontvangst van deze retourzending door Pot Vol Koffie worden terugbetaald.
Pot Vol Koffie behoudt het recht om geretourneerde producten te weigeren of om slechts een gedeelte van het reeds betaalde bedrag te crediteren, wanneer het vermoeden bestaat dat het product reeds is geopend, gebruikt of door de schuld van de klant (anders dan die van Pot Vol Koffie) is beschadigd.
Indien een product wordt geretourneerd dat naar het oordeel van Pot Vol Koffie  schade heeft opgelopen die aan een handeling of nalatigheid van de klant te wijten is of anderszins voor risico van de klant komt, zal Pot Vol Koffie de klant hiervan schriftelijk (per email, per post of per fax) in kennis stellen.
Pot Vol Koffie heeft het recht om de waardevermindering van het product als gevolg van deze schade van het aan de klant terug te betalen bedrag in te houden. 
Privacyverklaring
Wanneer u via onze website bestelt, hebben wij natuurlijk een aantal gegevens van u nodig. Aan de hand van deze gegevens kunnen wij uw bestelling afhandelen en u op de hoogte houden van de status van uw bestelling. De persoonlijke gegevens die u zodoende invult worden door ons uitsluitend gebruikt voor het verwerken van uw bestellingen. 
Pot Vol Koffie geeft gegevens van klanten nooit door en verkoopt of verhuurt deze niet aan derden.
Pot Vol Koffie vindt de bescherming van de gegevens van haar klanten uitermate belangrijk. Wij dragen er dan ook zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verstrekt altijd vertrouwelijk wordt behandeld en dat zo uw privacy gewaarborgd blijft.
Wij zullen dus nimmer uw persoonlijke gegevens openbaar maken danwel verstrekken aan derden, tenzij hiervoor een gerechtelijk bevel is. Wij waarderen het vertrouwen dat u in ons stelt en zullen uiterst zorgvuldig met uw gegevens omgaan
Algemene voorwaarden
Onze algemene voorwaarden kunt u hier vinden.
Contact
Onze gegevens:
Pot Vol Koffie
Raadhuisstraat 11
3603 AV Maarssen
Tel. 06-13392277
contact@potvolkoffie.nl