Een origineel kerstcadeau!

Een origineel kerstcadeau!

“Oh nee! Is het alweer zover!? Een kerstcadeau kopen, waar begin ik?” De maand december, ieder jaar weer. December bestaat toch echt uit 31 dagen. Maar voor je gevoel is de maand alweer bijna voorbij. En je hebt nog zoveel te doen!

Even terug naar af; natuurlijk geven we onze partner, onze geliefden, familie of vrienden graag een mooi kerstcadeau of kerstgeschenk. Halleluja, het is tenslotte kerst! We gunnen elkaar het allerbeste. In de vorm van geluk en voorspoed maar ook in de vorm van een mooi, origineel maar vooral bruikbaar kerstcadeau.

 

Heb je nog geen idee wat je moet geven?

Denk dan eens aan de Cafflano Klassic. Een alles-in-1 koffiemaker die er niet alleen heel tof uitziet maar ook nog eens ontzettend functioneel is. Perfect dus, om cadeau te geven!

 

Maar hoe werkt de Cafflano dan?

Met de Cafflano Klassic zet je in een handomdraai een heerlijke kop koffie. Het begint bij beleving; zoek een zakje goede koffiebonen uit. Ruik eraan alsof je een speurhond bent. Snuif de aroma op. Loopt het water je al in de mond? Dan kan de echte pret beginnen.

Het kerstcadeau wordt uitgepakt. De instructies zijn als volgt; als je de Cafflano Klassic opendraait ontdek je een zeer vernuftig ontworpen koffiemolen. Door de handgreep uit te klappen kun je de koffiebonen gemakkelijk fijnmalen. Kijk naar de streepjes in de koffiemolen om te zien hoeveel koffiebonen je gebruikt. Kook ondertussen water met de waterkoker of fluitketel en schenk het gekookte water in de dop. Ja, de dop. Want die is namelijk voorzien van een schenktuitje.

Klaar met malen? Draai de koffiemolen los, verwijder deze en de geur van de versgemalen koffiebonen komt je neus tegemoet. Heerlijk! De gemalen koffiebonen liggen in het filter dat verstopt zat onder de molen. Schenk nu voorzichtig het warme water over de koffiebonen heen. Wacht een minuutje of 3 tot 4. Zing ondertussen een vrolijk kerstliedje of geef je geliefde een dikke knuffel. Verwijder nu het filter en je gaat een wereld van plezier tegemoet. De vers gezette koffie zit in de thermosbeker, klaar om opgedronken te worden.

 

kerstcadeau cafflano kerstgeschenk

 

Ok, waar koop ik de Cafflano Klassic?

Geef jij deze super-handige koffiemaker het liefst cadeau aan iemand waar je heel veel om geeft? Of zie je jezelf al met een Cafflano Klassic? Dan is jouw zoektocht naar een kerstcadeau voor dit jaar geslaagd!

Ga snel naar de shop om de Cafflano Klassic te bestellen!

Ga naar shop

Laat een reactie achter