Koffie voor onderweg

Koffie voor onderweg.

Voordat je de weg op gaat nog snel even een kop koffie drinken. Zodat je goed wakker bent en scherp blijft. Herkenbaar, of niet? Maar als je een lange rit voor de boeg hebt is een goede bak koffie onderweg net zo belangrijk. De wegen worden drukker, het is dus van belang dat je alert bent.. en blijft!

 

Koffie onderweg is niet goedkoop.

Nog 1200 meter tot aan het volgende tankstation. Snel even stoppen om je cafeïnegehalte op peil te brengen. Je rekent €3,00 af en  hop, weer de auto in. Trouwens, de kans is groot dat je meer geld uitgeeft. Upselling is namelijk iets waar ze bij de tankstations erg goed in zijn. Afijn, terug naar de koffie. “Heet. Best even laten afkoelen. Mmmm, voor dat geld had de smaak toch wel wat beter gekund.” Herken jij jezelf hierin? Reken dan voor de grap eens uit hoe vaak per maand jij koffie haalt en tel de kosten bij elkaar op……. dat is best even schrikken!

 

Goede betaalbare koffie.

Er zijn gelukkig meer wegen die naar Rome leiden. Zo kun je thuis koffiezetten en de koffie in een thermoskan doen. Bekertje mee, onderweg even stoppen en genieten maar. Maar wat als je een flinke reis voor de boeg hebt? Die koffie heeft na een tijdje zijn lekkere smaak ook wel verloren. Dan toch maar even langs het tanksta…? Nee, het kan ook anders. Je kunt namelijk verse koffie maken, onderweg! En het enige wat je daarvoor nodig hebt is een zakje verse koffiebonen, een thermoskan met heet water en de Cafflano Klassic alles-in-1 koffiemaker.

 

Maar hoe zet ik koffie als ik onderweg ben?

Met de Cafflano Klassic heb je een alleskunner in handen. Er zit namelijk een maler (koffiemolen) in, een filter, een schenkkan en een thermosbeker. Voor de verkeersveiligheid raden we natuurlijk wel aan dat je de auto langs de weg op een parkeerplaats zet. Giet een portie van je favoriete koffiebonen in de maler, maal de bonen fijn en verwijder vervolgens de maler. Giet heet water uit de thermosfles de schenkkan in. Gebruik nu de schenkkan om langzaam water over de gemalen koffiebonen heen te gieten. Wacht een paar minuten, verwijder het filter en voilà; je hebt een heerlijke kop koffie gemaakt! De thermosbeker past in de meeste bekerhouders en je kunt de deksel gebruiken om de beker af te sluiten. Handig voor tijdens het rijden.

Cafflano koffie onderweg in auto

 

Koffie drinken tijdens het vissen.

Ook als je een fanatiek visser bent zul je een fijne bak koffie wel kunnen waarderen. Je zit tenslotte flink wat uurtjes langs het water. Waarschijnlijk heb je een complete koffer met visgerei mee. En misschien zelfs wel een gaspit voor de knakworstjes. Die kun je dus prima gebruiken om een beetje water te koken. Net als onderweg kun je ook langs het water op ieder moment een verse kop koffie maken met de Cafflano Klassic. En heb je geen gaspit mee, dan gebruik je gewoon de thermosfles.

Cafflano langs water tijdens vissen

Altijd verse koffie.

Waar je ook heen gaat, met de Cafflano Klassic ben je altijd verzekerd van een verse kop koffie. Of je nu naar werk gaat, naar een klant, naar je voetbalclub of op vakantie; gun jezelf het plezier van ‘verse koffie drinken’ en bespaar ook nog eens vele euro’s per jaar!

Je vindt de Cafflano Klassic alles-in-1 koffiemaker in onze shop.

Ga naar shop

 

 

 

Laat een reactie achter