De Cafflano Klassic koffiemaker; hét relatiegeschenk van dit jaar!

De Cafflano Klassic koffiemaker is hét relatiegeschenk van dit jaar! Waarom? Omdat steeds meer mensen ontdekken dat je met verse koffiebonen een buitengewoon goede koffie maakt, zowel thuis als op het werk. Genoeg reden dus om de mogelijkheden te overwegen.

Dat de Cafflano Klassic bij vele koffieliefhebbers in het buitenland al een plekje in de keuken of op het bureau heeft verdiend is niet zo gek; het is tenslotte een kwalitatief hoogwaardig product waarmee je binnen een paar minuten een hele goede kop koffie maakt. Daarnaast is de Cafflano Klassic mooi vormgegeven, stevig en compact. Ideaal dus om als relatiegeschenk te geven maar ook om zelf te gebruiken. Je neemt ‘m mee op vakantie, als je gaat sporten, wandelen, vissen… you name it! 

Maar wat maakt de Cafflano Klassic een goed relatiegeschenk? Het antwoord is simpel; je kunt de Cafflano Klassic customizen. Je kunt je bedrijfsnaam- of logo in de beker laten zetten. Daarmee geef je een persoonlijk geschenk af en vergroot je de kans dat jouw bedrijfsnaam in andere bedrijven en dus op vele werkplekken te zien zal zijn.

Ben je op zoek naar een origineel kerstpakket? Dus géén goedbedoelde prullaria of ingrediënten die vaker in de pedaalemmer belanden dan in de mond van je werknemer? Wij hebben het over een kerstpakket of kerstgeschenk dat écht de moeite waard is en bovendien indirect kostenbesparend werkt. De kans is namelijk groot dat de Cafflano Klassic op het bureau van je werknemer eindigt… snap je wat we bedoelen? Oftewel een daling van de koffieconsumptie uit de koffieautomaat EN een ‘scherpe’ medewerker die geniet van zijn eigen vers gezette koffie, een win-win situatie denken wij.

Wil je meer weten over de Cafflano Klassic als relatiegeschenk of als kerstpakket? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door onderstaande formulier in te vullen;

 

cafflano klassic koffiemaker relatiegeschenk

Laat een reactie achter