Verse koffie op de hotelkamer, dat willen we graag!

Verse koffie op de hotelkamer. Dat is een wens die vaak door hotelgasten wordt uitgesproken. De hotelkamer van tegenwoordig is voorzien van alle luxe. Een grote flatscreen TV aan de muur, een boxspring bed van 2 meter breed, een bubbelbad of minstens een rainshower, een volle koelkast, een notenbar, een waterkoker…. er ontbreekt vaak maar 1 ding; Verse koffie. Maar dat is nu verleden tijd!

 

Waarom geen fatsoenlijke koffie op de hotelkamer?

Na een dag hard werken of vroeg opstaan wil je toch even bijkomen met een goede bak cafeïne. Weg met die oploskoffie. Weg met die slappe bak leut. Maak kennis met de Cafflano Klassic Alles-in-1 koffiemaker. Een mooi vormgegeven, makkelijk te gebruiken koffiemolen, schenkkan, filter en thermobeker in 1 compacte behuizing. Met de Cafflano Klassic zet je in een paar minuten tijd een uitmuntende kop verse koffie.

 

Voor wie is de Cafflano bedoeld?

Ben je vaak onderweg en breng je veel nachten door op een hotelkamer, denk dan eens na over de Cafflano Klassic. Je neemt een zakje (verse) koffiebonen mee, kookt een beetje water en je bent good to go. Altijd verse koffie, 24 uur per dag!

Ben je werkzaam in een hotel en wil je jouw gasten net dat beetje extra service en comfort geven? Denk dan eens aan de Cafflano Klassic! Het staat niet alleen prachtig op iedere hotelkamer, je kunt ook nog eens de naam of het logo van jouw hotel op de beker laten drukken. De voordelen zijn; compact en niet duur!

Of het nu om eigen gebruik of om een groter aantal gaat, je bent hier aan het goede adres! Kijk direct in onze shop of neem contact op voor een scherpe offerte!

 

 

 

Hotelkamer verse koffie Cafflano

Laat een reactie achter